Catchbox_met_logo_01
Vergroten

Catchbox microfoon met logo

€ 400,- incl. btw | per dag € 330,58 excl. btw | per dag

De catchbox was al uniek, maar is nu ook verkrijgbaar met uw eigen logo. Style de catchbox helemaal in uw eigen huisstijl! U kunt vanaf nu de catchbox voorzien van uw eigen kleur en logo. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden. We zijn u graag van dienst om uw eigen unieke eyecatcher te ontwerpen. Hiermee zet u uw congres nog verder naar uw hand en zal de beleving van de deelnemers nóg verder toenemen.

Lever simpelweg uw ontwerp aan en wij doen de rest. Wij zorgen voor uw eigen gestylde catchbox voor uw evenement. De levertijd van dit product bedraagt minimaal 7 werkdagen.

De mogelijkheden:

  • kleur van de catchbox kiezen (keuze uit 3 standaardkleuren of elke RGB kleur)
  • 2 of 4 zijdes bedrukken met full color logo 

Zie meer informatie over de catchbox onder de gerelateerde producten.

Catchbox, bestaande uit:

  • Catchbox incl. draadloze microfoon
  • Microfoonontvanger
  • Benodigde bekabeling

Aan te sluiten op de gebruikelijke zender/ontvanger systemen. De catchbox heeft een apart vakje voor de beltpack. Bovenstaand product is compleet en dus voorzien van microfoon en ontvanger. Desgewenst is de catchbox ook los (zonder microfoon en ontvanger) te bestellen. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook