Sneeuwmachine sneeuwvlokken machine
Vergroten

Sneeuwmachine

€ 15,- incl. btw | per dag € 12,40 excl. btw | per dag

Sneeuwvlokkenmachine

Dit sneeuw apparaat is een 'hit' op ieder feest! Voor een wat groter feest (50-150 personen) adviseren wij het gebruik van minimaal 2 sneeuwmachines. Ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kinderfeest.

Het apparaat wordt standaard geleverd met 1 liter sneeuw vloeistof in de tank (de machine produceert daarmee ongeveer tien minuten onafgebroken sneeuwvlokken). Wij verkopen eventueel extra flessen sneeuwvloeistof (1 L) voor langer gebruik. De kosten hiervoor zijn € 7,50 incl. BTW per stuk of € 30,- incl. BTW voor een 5 liter kan. Ongeopende flessen sneeuwvlokkenmachinevloeistof kunnen worden geretourneerd en worden gecrediteerd.

Sneeuwvlokkenmachine, bestaande uit:

  • 1x Sneeuwmachine
  • Benodigde bekabeling

De sneeuwmachine produceert kleine schuim vlokjes. Dit is dus geen bevroren water maar vergelijkbaar met zeepsopschuim in kleine vlokjes.

We verkopen vloeistof voor de sneeuwvlokkenmachine per liter en 5 liter. Ongeopende flessen mogen retour en worden gecrediteerd met de waarborgsom. Bestel dus gerust extra sneeuwvloeistof. Een liter vloeistof is ongeveer 10 minuten onafgebroken sneeuw produceren.

Zet de sneeuw machine op een hoge plek. Bekijk vooraf wat de windrichting is als de sneeuwvlokkenmachine buiten wordt geplaatst.

Let op; de sneeuwmachines kunnen niet tegen neerslag.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook