Kerst

Advies voor het huren van kerstbomen en kerstversieringen voor een kerstfeest of kerstdiner geven wij graag op deze pagina. We hebben diverse materialen geselecteerd die goed passen bij deze gelegenheden. Wij hebben ook veel ervaring met het technisch realiseren van AV techniek op locatie. Zie hiervoor onze andere website:

MEB AV Rotterdam

Advies voor AV techniek voor kerst

Voor kerstvieringen en/of kerstfeesten is mooi versiering en kerstsfeer essentieel. Geluid-Licht-Huren.nl adviseert graag voor de beste passende AV techniek voor deze gelegenheid. Wij beschikken over de beste bomen, versieringen, apparatuur, sfeereffecten en andere materialen voor het beste kerstgevoel en een geslaagde kerstfeest. Vanuit onze vestiging in Rotterdam verhuren wij deze techniek door met name Zuid-Holland. Ook in de rest van Nederland bezorgen en installeren wij de techniek voor een scherp tarief. Zelf ophalen en weer terug brengen kan op onze vestiging in Rotterdam. Wij zijn door onze gunstige ligging aan aan de Noordkant van Rotterdam ook goed bereikbaar vanuit Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Delft, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Dordrecht en Utrecht.

Adviesproducten

In onderstaande overzicht hebben wij een voorselectie gemaakt van passende techniek voor een band of artiest optreden. Natuurlijk verhuren wij nog veel meer apparatuur. Dit overzicht is er om de zoektocht voor u makkelijker te maken en te verkorten.

Maatwerk

Wenst u maatwerk advies? Bel of mail ons dan gerust. Via onze contactgegevens leest u meer over de mogelijkheden om ons te bereiken. Eventueel maken wij graag een afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie om de mogelijkheden door te nemen.

Met afrok, tegels en trap Podium_compleet_3x2_01

Podium compleet 3x2m

€ 89,- incl. btw | per dag

€ 73,55 excl. btw | per dag

Met afrok, tegels en trap Podium_compleet_4x3_01

Podium compleet 4x3m

€ 196,- incl. btw | per dag

€ 161,98 excl. btw | per dag