Valentijnsdag

Advies voor het huren van decoratie en sfeer artikelen voor valentijnsdag geven wij graag op deze pagina. We hebben diverse artikelen waarmee je samen met je geliefde een romatische dag kunt beleven. Wij hebben ook veel ervaring met het technisch realiseren van AV techniek op locatie. Zie hiervoor onze andere website:

MEB AV Rotterdam

Advies voor AV techniek voor valentijnsdag

Voor valentijnsdag is een romantische sfeer essentieel. Geluid-Licht-Huren.nl adviseert graag voor de beste passende AV techniek voor deze liefdevolle dag. Wij beschikken over top kwaliteit geluidsapparatuur, beeldapparatuur en decoratie artikelen, waarmee je samen met je geliefde romantisch naar een film op een LED UHD tv kunt kijken in een mooi versierde omgeving. Vanuit onze vestiging in Rotterdam verhuren wij deze techniek door met name Zuid-Holland. Ook in de rest van Nederland bezorgen en installeren wij de techniek voor een scherp tarief. Zelf ophalen en weer terug brengen kan op onze vestiging in Rotterdam. Wij zijn door onze gunstige ligging aan aan de Noordkant van Rotterdam ook goed bereikbaar vanuit Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Delft, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Dordrecht en Utrecht.

Adviesproducten

In onderstaande overzicht hebben wij een voorselectie gemaakt van passende techniek voor een band of artiest optreden. Natuurlijk verhuren wij nog veel meer apparatuur. Dit overzicht is er om de zoektocht voor u makkelijker te maken en te verkorten.

Maatwerk

Wenst u maatwerk advies? Bel of mail ons dan gerust. Via onze contactgegevens leest u meer over de mogelijkheden om ons te bereiken. Eventueel maken wij graag een afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie om de mogelijkheden door te nemen.