ProjectieschermXL_01
Vergroten

Projectiescherm XL

€ 90,- incl. btw | per dag € 74,38 excl. btw | per dag

Het projectiescherm is dankzij het grote formaat het perfecte middel voor (grote) zakelijke presentaties en het projecteren van films. Onze spanschermen kunnen desgewenst aan de onderkant worden voorzien van een strakke zwarte afrok. Het projectiescherm kan daarmee mooi opgaan in bijvoorbeeld een zwart decor van backdrop of pipe and drape. Het is ook mogelijk om deze schermen niet op zijn staanders te plaatsen, maar om op te hangen in een trussconstructie. Dat is handig in bijvoorbeeld een beursstand.

De spanschermen zijn in verschillende maten leverbaar. We hebben zowel opzicht- als doorzicht schermen in ons assortiment. Bij een opzichtscherm wordt de projector voor het scherm geplaatst, het licht van de projector valt op het scherm. Bij een doorzichtscherm wordt de projector achter het scherm geplaatst, het scherm is lichtdoorlatend, de projectie valt 'door het scherm'. 

De projectieschermen zijn in drie maten beschikbaar voor een 16:9-beeldverhouding:

- 266 bij150 cm: € 90,-
- 325 bij183 cm: € 120,-
- 405 bij 229 cm: € 150,-

De projectieschermen zijn ook als doorschijnscherm beschikbaar:

- 266 bij 150 cm: € 110,-
- 325 bij 183 cm: € 140,-
- 405 bij 229 cm: € 170,-

Op zoek naar een complete set met beamer? Of ander presentatie materiaal? Informeer naar de mogelijkheden.

Het is niet mogelijk om het projectiescherm bij Geluid Licht Huren af te halen, deze worden altijd door ons op de gewenste locatie bezorgd en geinstalleerd en na afloop van het evenement of feest weer opgehaald.

Projectiescherm XL, bestaande uit:

  • 1x Projectiescherm XL (diverse formaten)

  • Plaats de beamer altijd loodrecht voor en op het midden van het scherm. Dat voorkomt scheve beelden.
  • Gebruik de "keystone-functie" op de projector om het beeld mooi recht op het scherm te krijgen. Gebruik deze functie als de beamer hoger of lager dan het scherm staat.
  • U kunt ook een beamer statief huren om de beamer professioneel te plaatsen.
  • Let altijd op de lengte en breedte verhouding van het scherm. De meeste moderne (kleine) beamers hanteren een 16:10 resolutie ('breedbeeld'). Oudere modellen gebruiken een meer vierkante maat: 4:3. Door het goede scherm te kiezen, krijgt u een mooie schermvullende projectie op het scherm. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden. We voorzien u graag van advies.
  • Gebruik bij voorkeur een beamer vanaf ongeveer 3000 Ansilumen voor projectie op deze schermen. Projectoren met een lagere resolutie zijn in de regel niet fel genoeg.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook