LED scherm Indoor

€ 0,- incl. btw | per dag € 0,- excl. btw | per dag

Bij Geluid Licht Huren bent u aan het juiste adres als het gaat om het huren van een Indoor LED Scherm. Wij verhuren diverse types Indoor LED schermen van klein tot groot. Onze LED schermen zijn modulair opgebouwd. Deze modules (bouwstenen) worden aan elkaar geschakeld zodat een LED scherm ontstaat in de door u gewenste maat. We kunnen daarbij rekening houden met standaard schermverhouding zoals 16:9 en 16:10, maar ook speciale maten zijn daardoor mogelijk.

Onze LED schermen worden altijd geleverd inclusief bijbehorende scalers. Daardoor zijn we er van verzekerd dat uw content netjes op het scherm komt en u slechts alleen nog bijvoorbeeld een laptop hoeft aan te sluiten.

We verhuren de LED schermen in verschillende pixeldichtheden. Er zijn verschillende mogelijkheden en we adviseren u daar dan ook graag over. Samen met u bepalen we welke pixeldichtheid de beste is en hoe groot het scherm gemaakt moet worden.

De indoor LED schermen lenen zich perfect voor een zakelijke presentatie, beursstand of ander event waarop uw content groot en helder weergegeven moet worden. Bij de LED schermen verhuren wij diverse mogelijkheden als het gaat om de montage. Wij leveren de LED schermen bijvoorbeeld samen met het bijbehorende truss materiaal om de LED schermen veilig en op de gewenste plek/hoogte op te hangen. 

Geluid Licht Huren verhuurt felle LED schermen die als voordeel hebben dat ze een stuk feller zijn dan een projector/beamer met scherm. En uiteraard flink groter dan de TV schermen. Uiteraard verhuren we deze producten ook in combinatie met podia, draadloze microfoons of bijvoorbeeld een lichtshow.

Het is niet mogelijk om dit product bij Geluid Licht Huren af te halen. Dit product wordt uitsluitend door ons geleverd, geïnstalleerd en weer opgehaald.

Indoor LED scherm, bestaande uit:

  • Indoor LED Scherm
  • Benodigde bekabeling

Technische specificaties:

  • Modulair opgebouwd, daardoor altijd perfect passend en op maat te maken
  • Zeer fel
  • Diverse pixeldichtheden beschikbaar

Anderen bekeken en huurden ook