Apple TV 01
Vergroten

Apple TV

€ 25,- incl. btw | per dag € 20,66 excl. btw | per dag

Apple TV set voor het draadloos presenteren via uw Iphone of Ipad. De set bestaat uit de Apple TV met bijbehorende afstandsbediening en een router voor het aanmaken van een draadloos netwerk. Uiteraard is ook de benodigde bekabeling inbegrepen in de set van de Apple TV. De Apple TV wordt geleverd met oa. een hdmi kabel zodat u deze makkelijk met een TV of beamer kunt verbinden.

U beschikt over alle mogelijkheden van de Apple TV zoals de apps van Youtube, Netflix, Vimeo etc. Uiteraard is ook het streamen van muziek via Itunes en Spotify mogelijk.

Ideaal geschikt voor het draadloos streamen van video's, foto's en presentaties. Naast het streamen via uw Idevice bieden wij ook mogelijkheden om draadloos te streamen vanaf een laptop. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Apple TV, bestaande uit:

  • 1x Apple TV met afstandsbediening
  • 1x Router met instelbaar draadloos netwerk
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook