Laptop_voor_presentatie_01
Vergroten

Presentatie laptop

€ 60,- incl. btw | per dag € 49,59 excl. btw | per dag

Deze budget laptop is geschikt voor het draaien van (powerpoint) presentaties op locatie. Ideaal geschikt dus als ondersteuning bij een (product) presentatie of vergadering. De laptop wordt geleverd in een stevige draagtas en is klaar voor gebruik. Wilt u HD video en Prezi verwerken in u presentatie dan adviseren wij u de PRO laptop te huren.

We hebben ook sets beschikbaar met een beamer + projectiescherm en sets met speakers en microfoons om zo gemakkelijk uw presentatie uit te kunnen voeren. Daarnaast onderstaand nog meer interesante gerelateerde producten.

We verhuren ook clickers/presenters en ander video materiaal om uw presentatie perfect te ondersteunen.

Presentatie laptop, bestaande uit:

  • 1x Presentatie laptop (minimaal i3 processor); geschikt voor powerpoint, niet geschikt voor HD video / Prezi
  • 1x USB muis
  • 1x USB Laser presenter/Clicker
  • Windows installatie, Office installatie
  • Benodigde bekabeling

Wilt u gebruik maken van grafisch zware toepassingen dan kunt u beter de PRO laptop huren.

Bepaal voordat u de presentatie maakt of u gebruik gaat maken van 4:3, 16:10 of 16:9 beeldformaat. Dit zijn de drie meest gebruikte beeldformaten. MS Office Powerpoint en Prezi hebben deze maten standaard beschikbaar. Door direct in de maat van het projectiescherm / TV's voor uw presentatie op te maken, zal de presentatie mooi beeldvullend en onvervormd worden weergegeven tijdens uw speech.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook