pipe_and_drape_4m_01
Vergroten

Pipe and drape - zwart p/m

€ 20,- incl. btw | per dag € 16,53 excl. btw | per dag

De prijs is per meter breed. De hoogte is maximaal 4 meter. Andere hoogtes zijn ook mogelijk. Het systeem is in vele maten leverbaar: vanaf 2m breed tot enkele honderden meters. Het systeem is zeer flexibel; zo kan de gewenste breedte van de wand tot op de centimeter nauwkeurig bepaald worden, en is ook de hoogte zeer precies in te stellen. Ook het maken van hoeken is voor dit systeem geen probleem.

Het pipe and drape systeem kent vele toepassingen: het wegwerken van lelijke wanden, het maken van presentatie hoeken / kleedkamers  / afgeschermde gedeeltes van een ruimte. enz. enz.

Dit systeem is maximaal 4m hoog en zwart gekleurd. Andere hoogtes zijn ook mogelijk.

Al onze pipe and drape systemen worden uitsluitend door ons geleverd inclusief montage op de gebruikslocatie. Zo heeft u geen omkijken naar het plaatsen en weer opruimen van de wanden. Indicatieprijzen voor het bezorgen/installeren/ophalen vindt u onder installatieservice.

Onze pipe and drape is ook beschikbaar met floorspots LED. Zo ontstaat een betoverende sterrenwand. Wij leveren ook losse backdrop/theaterdoeken en zelfs complete beursstands.

Pipe and drape leent zich goed om zalen mooi aan te kleden. Vooral de combinatie met floorspots LED zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Pipe and drape - zwart, bestaande uit:

  • Pipe and drape - zwart 4m hoog, per meter
  • Buizen systeem van staanders en ligger

  • Andere maat nodig of bijzondere constructie? Bel ons voor advies
  • Combinaties van verschillende doeken, hoogtes, kleuren met of zonder kabuki valsysteem is allemaal mogelijk

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook