Pioneer_Nexus-2_DJ_Gear_01
Vergroten

Pioneer Nexus-2 DJ Gear

€ 235,- incl. btw | per dag € 194,21 excl. btw | per dag

Op deze Pioneeer dj 2000 NXS2 set installatie kan ook afspeelapparatuur worden aangesloten zoals een mp3-speler, ipod of laptop. De output van het mengpaneel kan direct worden aangesloten op een versterker/geluidset. Wij leveren de benodigde bekabeling gratis mee. De Pioneer DJM-900NXS2 mixer beschikt over 4 ingangs-kanalen en heeft dus ruimte voor extra afspeelapparatuur. De Pioneer CDJ-2000NXS2 cd-speler is altijd voorzien van de nieuwste software update. Wij verhuren ook koptelefoons en (draadloze) microfoons om deze set verder uit te breiden.

Het is niet mogelijk om deze set bij Geluid Licht Huren af te halen. Deze DJ set is alleen op project-basis met techinicus/stagehand te huur.

Pioneer DJ set 6, bestaande uit:

  • 2x Pioneer CDJ-2000-NXS-2 CD-speler
  • 1x Pioneer DJM-900-NXS-2 DJ mixer
  • Benodigde bekabeling

Deze Pioneer CDJ 2000 nexus 2 DJ set kan uitsluitend gehuurd worden inclusief begeleiding door een stagehand/technicus van Geluid-Licht-Huren.nl. Dit product kan niet bij ons worden opgehaald. Waarschijnlijk heeft u naast de DJ gear ook geluidsapparatuur, podium en lichtapparatuur nodig. Wij helpen u daar ook graag mee. Desgewenst maken wij een nette project offerte voor jullie evenement. Neem daarvoor contact met ons op of stel uw eigen pakket door producten toe te voegen aan uw bestelling.

Pioneer DJ gear is geavanceerde DJ apparatuur waarmee veel mogelijk is maar soms ook per apparaat beperkingen zijn op het gebied van maximum lees capaciteit van USB sticks en harddiscs, capaciteitsbeperkingen qua inhoud van mappen, mappenstructuur en audio formats. Rekordbox DJ software is vaak compatible maar soms niet volledig. Raadpleeg altijd vooraf de manual en online fora of de door u gewenste apparatuur ook kan wat u er mee wilt doen.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook