DJ-set 1
Vergroten

DJ set 1

€ 100,- incl. btw | per dag € 82,64 excl. btw | per dag

Dit is de perfecte set voor een DJ optreden waarbij de speakers al aanwezig zijn. U huurt deze zeer complete DJ set voor een zeer voordelige prijs. De Pioneer XDJ-RX(2) is multi inzetbaar en geschikt voor elke (beginnende) dj. Deze installatie laat zich makkelijk aansluiten op een al bestaande geluidsinstallatie.

De set is voorzien van de Pioneer XDJ-RX(2) multimedia speler en heeft een handheld microfoon van Sennheiser. Ook speakers nodig? Kijk dan bij ons DJ set 2.

Deze installatie is Rekordbox geschikt.

Op deze installatie kan eenvoudig afspeelapparatuur worden aangesloten zoals een mp3-speler, ipod of laptop. Ideaal voor bijvoorbeeld een (kroeg)feest waar de geluidsinstallatie al aanwezig is. De output van het mengpaneel kan direct worden aangesloten op een versterker/geluidset. Wij leveren de benodigde bekabeling gratis mee. 

Wij verhuren ook koptelefoons of bijvoorbeeld draadloze microfoons om deze set verder uit te breiden.

Deze set past in een standaard personenauto en is dus makkelijk te vervoeren. Bij afhaling krijgt u desgewenst een uitgebreide uitleg over de werking van de apparatuur. De set is heel eenvoudig te installeren; mocht u er onverhoopt toch niet helemaal uitkomen dan is onze storingsdienst 24 uur per dag beschikbaar.

DJ set 1, bestaande uit:

  • 1x Pioneer XDJ-RX(2) all-in-one DJ systeem
  • 1x Sennheiser (E835) microfoon
  • Benodigde bekabeling

Afmetingen bij vervoer (indicatie):

  • 1x Item 85 x 56 x 23 cm (l x b x h)
  • 1x Item 43 x 25 x 20 cm (l x b x h)

Pioneer DJ gear is geavanceerde DJ apparatuur waarmee veel mogelijk is maar soms ook per apparaat beperkingen zijn op het gebied van maximum lees capaciteit van USB sticks en harddiscs, capaciteitsbeperkingen qua inhoud van mappen, mappenstructuur en audio formats. Rekordbox DJ software is vaak compatible maar soms niet volledig. Raadpleeg altijd vooraf de manual en online fora of de door u gewenste apparatuur ook kan wat u er mee wilt doen.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook