Pioneer XDJ-RX 1
Vergroten

Pioneer XDJ-RX DJ controller

€ 75,- incl. btw | per dag € 61,98 excl. btw | per dag

De Pioneer XDJ-RX is een professionele DJ controller die perfect geschikt is voor DJ optredens. De DJ controller kan los geboekt worden, of compleet in een set met speakers. Naast deze controller hebben wij ook andere Pioneer producten in de verhuur. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden. De Pioneer XDJ-RX is een professionele 2 kanaals DJ controller met USB ondersteuning. Daarnaast beschikt de speler over alle functies en effecten die van een moderne DJ controller verwacht mogen worden. De speler is eenvoudig aan te sluiten. Desgewenst leveren we de benodigde bekabeling voor aansluiting op uw eigen installatie kosteloos mee. Wij informeren u graag over de precieze mogelijkheden.

De Pioneer XDJ-RX is geschikt voor RekordBox. Zie tab "tips" voor meer info over compatablility.

DJ Controller, bestaande uit:

  • 1x Pioneer XDJ-RX
  • Benodigde bekabeling

Afmetingen bij vervoer (indicatie):

  • 1x Item 85 x 56 x 23 cm (l x b x h)
  • 1x Item 43 x 25 x 20 cm (l x b x h)

Pioneer DJ gear is geavanceerde DJ apparatuur waarmee veel mogelijk is maar soms ook per apparaat beperkingen zijn op het gebied van maximum lees capaciteit van USB sticks en harddiscs, capaciteitsbeperkingen qua inhoud van mappen, mappenstructuur en audio formats. Rekordbox DJ software is vaak compatible maar soms niet volledig. Raadpleeg altijd vooraf de manual en online fora of de door u gewenste apparatuur ook kan wat u er mee wilt doen.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook