DJ_Booth_01
Vergroten

DJ booth / DJ meubel

€ 35,- incl. btw | per dag € 28,93 excl. btw | per dag

DJ-Meubel / DJ-tafel om apparatuur op te plaatsen zodat iedere DJ perfect aan het werk kan. Het DJ meubel is in verschillende modellen leverbaar. Zo beschikken wij over een versie met een vlakke boventafel en over een exemplaar waarin onze mixers en cd-spelers in kunnen worden geplaatst. Het meubel voor DJ 's wordt bij vervoer ingeklapt zodat deze makkelijk te vervoeren is. De trasnportmaten zijn 120 x 60 x 45 cm. l x b x h.

Kleuren - Eigen ontwerp DJ - Meubel
Het DJ - Meubel is in verschillende kleuren leverbaar. Zo is deze verkijgbaar met een wit of zwart voorzijl. De topplaat is standaard zwart. Het is ook mogelijk om een eigen ontwerp op de voorzijde van het DJ-meubel te laten drukken; zie gerelateerde producten.

DJ-booth / DJ-Meubel, bestaande uit:

  • 1x DJ - Meubel/DJ-Booth (afmeting: 120 x 60 x 105 cm. l x b x h)

Afmetingen bij vervoer (indicatie):

  • 1x Item 120 x 60 x 45 cm (l x b x h)

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook