DJ_Booth_-_eigen_opdruk_01
Vergroten

DJ booth / DJ meubel eigen opdruk

€ 90,- incl. btw | per dag € 74,38 excl. btw | per dag

DJ-Meubel / DJ-tafel om apparatuur op te plaatsen zodat iedere DJ perfect aan het werk kan. Het DJ meubel is in verschillende modellen leverbaar. Zo beschikken wij over een versie met een vlakke boventafel en over een exemplaar waarin onze mixers en cd-spelers in kunnen worden geplaatst. Het meubel voor DJ 's wordt bij vervoer ingeklapt zodat deze makkelijk te vervoeren is. De trasnportmaten zijn 120 x 60 x 45 cm. l x b x h.

Kleuren - Eigen ontwerp DJ - Meubel
De topplaat is standaard zwart. U levert ons een ontwerp/foto aan en wij snijden deze vervolgens op maat. Nadat u uw goedkeuring heeft gegeven voor de proefafdruk, zullen wij het doek bestellen. Op uw feest zal de DJ dan vanachter uw eigen unieke eyecatcher de muziek verzorgen! Na afloop van het feest mag u het ontwerp houden. Leuk als aandenken aan het feest!

DJ-booth / DJ-Meubel eigen opdruk, bestaande uit:

  • 1x DJ - Meubel/DJ-Booth met eigen ontwerp/opdruk (afmeting: 120 x 60 x 105 cm. l x b x h)

Afmetingen bij vervoer (indicatie):

  • 1x Item 120 x 60 x 45 cm (l x b x h)

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook