Draadloze in ear monitor
Vergroten

Draadloze in ear monitor

€ 50,- incl. btw | per dag € 41,32 excl. btw | per dag

Draadloze In Ear Monitor set van Sennheiser, de EW300 IEM G3 series bestaande uit een zender en beltpack ontvanger. U kunt uw eigen hoofdtelefoon makkelijk koppelen aan de beltpack middels de 3,5mm mini jack plug. De set wordt compleet geleverd in stevige flightcase en is voorzien van de benodigde bekabeling zoals een stroomkabel en XLR kabel om de set eenvoudig aan te sluiten op een mixer. Desgewenst leveren wij ook digitale mixers

Toch liever een speaker als monitor? Ook die kunnen wij aan u verhuren.

Deze draadloze in ear set is perfect geschikt voor bandleden/artiesten of bijvoorbeeld een spreker. Het bereik van de zender is tot ongeveer 100m in het vrije veld. In podiumsituaties gaan we over het algemeen uit van een bereik tot 50m. Het precieze bereik is per locatie/situatie verschillend. Wij verhuren ook 'vlaggensets' om het draadloze signaal verder te versterken. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Draadloze in ear monitor, bestaande uit:

  • 1x Sennheiser EW300 G3 zender en draadloze beltpack
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook