CD-speler_PRO_06
Vergroten

Pioneer CDJ 2000 Nexus-2

€ 80,- incl. btw | per dag € 66,12 excl. btw | per dag

Professionele CD/USB/SD speler van Pioneer. Wij leveren ook complete sets incl. Pioneer cd-spelers. Zie daarnaast ook onze DJ mixer.

Wij verhuren alles op het gebied van Pioneer DJ Gear. Wij leveren complete DJ sets (incl. speakers) maar ook DJ booths, monitorspeakers en complete DJ licht sets.

Het is voor de meeste Pioneer DJ gear niet mogelijk om deze producten bij Geluid Licht Huren af te halen. Deze cd-speler is alleen op project-basis met techinicus/stagehand te huur.

Zoek je een DJ controller die wel af te halen is, adviseren wij de Pioneer XDJ-RX2.

Compatibility tips voor Pioneer DJ gear lees je onder het tabblad "tips".

Pioneer CDJ2000nsx2 CD-speler set, bestaande uit:

  • 1x Pioneer DJ Gear CDJ-2000 nexus 2 CD-speler in flightcase
  • Benodigde bekabeling (voeding en tulp-tulp en utp)

Pioneer DJ gear is geavanceerde DJ apparatuur waarmee veel mogelijk is maar soms ook per apparaat beperkingen zijn op het gebied van maximum lees capaciteit van USB sticks en harddiscs, capaciteitsbeperkingen qua inhoud van mappen, mappenstructuur en audio formats. Rekordbox DJ software is vaak compatible maar soms niet volledig. Raadpleeg altijd vooraf de manual en online fora of de door u gewenste apparatuur ook kan wat u er mee wilt doen.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook