Recorder_01
Vergroten

Recorder

€ 20,- incl. btw | per dag € 16,53 excl. btw | per dag

Opname apparaat (digitaal) met ingebouwde microfoon. De recorder kan gebruikt worden om spraak/muziek op te nemen. Ideaal voor bijvoorbeeld een interview, toespraak of vergadering. Daarnaast beschikt het apparaat over een line-ingang zodat ook bijvoorbeeld meerdere microfoons en andere geluidsbronnen (met gebruik van mengtafel) opgenomen kunnen worden.

Het apparaat beschikt over een standaard USB aansluiting, opgenomen bestanden kunnen dus gemakkelijk op een computer worden overgezet. In het apparaat kan een MicroSD kaar gestoken worden om de opnames op te slaan. Een kaart van 1 GB wordt standaard bijgeleverd, hiermee kan enkele uren worden opgenomen.

Recorder, bestaande uit:

  • 1x Digitale audio recorder
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook