Silent Disco 01
Vergroten

Silent Disco

€ 0,- incl. btw | per dag € 0,- excl. btw | per dag

Geluid Licht Huren verhuurt draadloze koptelefoonsystemen voor Silent Disco toepassingen. U koppelt de apparatuur van de DJ eenvoudig aan de draadloze zender en deelt de koptelefoons uit aan het publiek. Ons systeem zorgt vervolgens voor kraakhelder geluid dat over de krachtige koptelefoons te horen zal zijn. De koptelefoons zijn eenvoudig in te stellen, u kiest eenvoudig het juiste kanaal (1 van 3) en stelt het volume in.

Met deze Silent Disco is het mogelijk om meerdere DJ's of andere bronnen aan te sluiten. Uw publiek selecteert eenvoudig naar welk kanaal men wil luisteren. Ideaal dus voor DJ battles of eventterreinen met meerdere DJ's.

De koptelefoons zijn per stuk te bestellen. Wij adviseren u graag over het systeem en de mogelijkheden. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden voor het huren van Silent Disco apparatuur.

Het is niet mogelijk om deze set bij ons af te halen. Deze wordt altijd door ons bezorgd, geïnstalleerd en begeleid door een technicus.

Silent Disco, bestaande uit:

  • 3x Zender
  • Koptelefoons (aantal naar keuze)
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook