Speaker_voor_Iphone_Ipod_Ipad_01
Vergroten

Speaker voor Iphone / Ipod / Ipad / smartphone

€ 27,50 incl. btw | per dag € 22,73 excl. btw | per dag

Deze compacte, professionele geluid speaker is ideaal geschikt voor het makkelijk aansluiten van een Iphone, Ipod of Ipad, smartphone, mp3 speler of laptop. Je apparaat sluit je gemakkelijk aan met de bijgeleverde bekabeling. De speaker kan gebruikt worden om muziek van verschillende devices af te spelen. Omdat gebruik wordt gemaakt van de koptelefoonaansluiting (mini-jack) is elk type/versie geschikt.

Ook alle types laptops en mp3-spelers kunnen worden aangesloten.

De speakers hebben een professionele uitstraling en zijn dus ideaal geschikt voor plaatsing bij een ceremonie, receptie, vergadering of andere bijeenkomst waar achtergrondmuziek gewenst is.

De speaker is geschikt om kleine ruimtes van (achter)grondmuziek te voorzien en is daarmee ook uitstekend geschikt voor kleine (verjaardags)feestjes. Meerdere speakers kunnen worden gekoppeld om ook grotere ruimtes van muziek te voorzien. Dat is vaak een goede oplossing om een grote ruimte, gelijkmatig van achtergrondmuziek te voorzien. We hebben ook grotere speakers beschikbaar. Kijk daarvoor bijvoorbeeld eens bij onze 'speakerset 1'. Ook is er een speaker op accu te huren. Zie ook de aanverwante producten hieronder.

Speaker voor Ipod / Ipad / Iphone / smartphone / laptop / mp3-speler, bestaande uit:

  • 1x Powered speaker (250 Watt) op statief geschikt voor aansluiting van verschillende devices
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook