Draadloze Catchbox Microfoon 01
Vergroten

Catchbox microfoon

€ 105,- incl. btw | per dag € 86,78 excl. btw | per dag

Zeer bekend in congresland: de catchbox. Door de microfoon voor vraag-en-antwoord niet door te geven, maar gewoon door de zaal te gooien, wordt uw evenement zeer interactief. Deelnemers in de zaal worden wakker geschud en zullen met een glimlach de catchbox door de zaal zien vliegen. Gecombineerd met helder geluid van de professionele microfoon is dit een unieke eyecatcher die uw evenement zeker tot een succes zal maken. De catchbox is lichtgewicht en handzaam; en laat zich dus makkelijk door een congreszaal gooien. Uiteraard is de buitenzijde van zacht schuim zodat er geen ongelukken gebeuren.

Voorkom vertraging door het doorgeven van microfoons door zaal of het onnodig heen en weer lopen van een presentator en huur de catchbox voor uw evenement. 

Verkrijgbaar in diverse kleuren, passend bij uw evenement. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden. Helemaal aanpassen aan uw huisstijl? Ook dat is mogelijk.

De catchbox microfoon is voorzien van een draadloze microfoon en laat zich daardoor eenvoudig koppelen aan onze mixers. En is daardoor makkelijk te gebruiken in combinatie met onze andere zendersystemen zoals draadloze handhelds, revers en headset microfoons.

Catchbox, bestaande uit:

  • 1x Catchbox incl. draadloze microfoon en zender
  • 1x Sennheiser EW100G3/G4 ontvanger
  • Benodigde bekabeling

Aan te sluiten op de gebruikelijke zender/ontvanger systemen. De catchbox heeft een apart vakje voor de beltpack. Bovenstaand product is compleet en dus voorzien van microfoon, beltpack en ontvanger. Desgewenst is de catchbox ook los te bestellen zodat deze kan worden aangesloten op andere zendersystemen. We leveren de catchbox dan alleen met de microfoon, er kan dan een eigen beltpack in de catchbox geplaatst worden. De catchbox wordt geleverd met een kabelset voor aansluiting op de gangbare merken. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook