Draadloze druppel microfoon 01
Vergroten

Draadloze druppel microfoon

€ 50,- incl. btw | per dag € 41,32 excl. btw | per dag

Deze budget draadloze druppel (of headset) microfoon is perfect geschikt voor het geven van kleine presentaties. De Samson SE10 headset (druppel) microfoon kan eenvoudig opgedaan worden. De draadloze zender (beltpack) kan eenvoudig aan de riem bevestigd worden, of bijvoorbeeld in de binnenzak gedragen worden. De zender heeft een bereik van ongeveer 20m. 

De headset/druppel microfoon levert een helder geluid. En is goed geschikt voor presentaties waarbij de spreker zijn handen vrij wil hebben. De microfoon heeft een professionele uitstraling.

De set wordt geleverd inclusief een ontvangen en benodigde bekabeling om eenvoudig aan een geluidsinstallatie (mixer) te koppelen. Informeer naar de mogelijkheden als u verloopkabeltjes etc. nodig heeft. We adviseren u daar graag over. 

Wij leveren ook een draadloze druppel microfoon PRO versie.

Wij leveren ook dasspeld/revers en andere type microfoons.

Draadloze druppel microfoon, bestaande uit:

  • 1x Samson SE10 draadloze druppel microfoon
  • 1x Sennheiser zender (beltpack) en ontvanger
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook