Draadloze_headset_microfoon_01
Vergroten

Draadloze headset microfoon

€ 29,- incl. btw | per dag € 23,97 excl. btw | per dag

Deze budget draadloze headsets zijn geschikt voor toespraken en presentaties waarbij de spreker zijn handen vrij wil hebben en veel beweegt. De headset is daardoor ideaal geschikt voor sport-instructies, workshops, sportleraren, clinics ed. Het bereik van deze draadloze budget headset is ongeveer 5 tot 10 meter.

Wij hebben ook van onze PRO-serie draadloze handheld microfoons, draadloze druppel microfoons en draadloze dasspeld (rever) microfoons beschikbaar.

Deze budget headset microfoon is niet geschikt voor zang. In het geval van zang en professionele presentaties kunt u beter gebruik maken van onze draadloze microfoons uit de PRO serie.

Draadloze headsetmicrofoon, bestaande uit:

  • 1x Shure WH 20TQG draadloze druppelmicrofoon
  • 1x Sennheiser zender (beltpack) en ontvanger
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook