AF-ISO250
Vergroten

Isoclene Reinigingsspray (250 ml)

€ 21,- incl. btw | per dag € 17,36 excl. btw | per dag

Wij begrijpen uiteraard dat hygiene erg belangrijk is, vooral nu wij te maken hebben met het Coronavirus. Daarom bieden wij speciale reinigende spray aan die geschikt zijn voor het schoonmaken van gevoelige geluidsapparatuur zoals microfoons. Door tussen sprekers door uw microfoon schoon te maken met deze spray wordt de kans op besmetting verkleind.

Deze spray is ook geschikt voor de technische gebruiker voor het reinigen van onder andere magnetische lees- en schrijfkoppen, edge connectors, PC boards en andere electronica. Het middel bestaat uit 99,7% zuiver isopropanol en laat geen residu achter.

Uiteraard geldt voor dit product geen huurprijs per dag maar betreft dit de aanschafprijs. Deze prijs is inclusief verzendkosten. De spray wordt verkocht per flacon van 250 ml.

Reinigingsspray, bestaande uit:

  • 1x fles isoclene spray (250 ml)

 

 

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook