Speakerset_PRO_D_01
Vergroten

Speakerset PRO D

€ 250,- incl. btw | per dag € 206,61 excl. btw | per dag

Kant en klare grote geluidsset voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest tot ongeveer 250 personen. Ook geschikt voor de eindversterking van een kleine band.

Deze samengestelde set is speciaal geselecteerd voor professionele doeleinden zoals vergaderingen, (product)presentaties, toespraken of bijvoorbeeld artiestoptredens. Speakerset PRO D is standaard zeer uitgebreid en bevat naast kraakhelder geluid twee XLR aansluitingen om een (DJ) mixer op aan te sluiten.

De geluidsinstallatie is voorzien van een automatisch 'speaker management systeem' (DSP), hiermee heeft u perfecte controle over het systeem. Het systeem houdt continu het geleverde vermogen in de gaten en zorgt voor een maximale opbrengst en perfecte sound.

De speakers hebben een professionele uitstraling en worden door onze technici worden bezorgd, geïnstalleerd en opgehaald. Ook is het mogelijk om deze speakerset door ons te laten bedienen, zo heeft u tijdens uw bijeenkomst geen omkijken naar het correct werken van de apparatuur. De set wordt uitsluitend door ons geleverd en geïnstalleerd.

Speakerset PRO D, bestaande uit:

  • 2x D&B Q 7/10 top (675 W)
  • 2x D&B Q sub (600 W)
  • 2x D&B D12 versterker
  • 2x Tussenpaal
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook