Spraakset_PRO_D_01
Vergroten

Spraakset PRO D

€ 250,- incl. btw | per dag € 206,61 excl. btw | per dag

Deze compacte, professionele geluid set is ideaal voor het makkelijk uitversterken van presentaties, toespraken en sprekers. De speakers hebben een professionele uitstraling en zijn dus ideaal geschikt voor plaatsing in een presentatie / vergader ruimte. Leverbaar met (tafel-)statief voor de draadloze handheld microfoon. De set is goed geschikt voor het professionele presentatiewerk en kan dus zonder problemen gebruikt worden voor zakelijke events zoals: productpresentaties, perspresentaties en toespraken.

De draadloze microfoon heeft een groot bereik en klinkt zeer zuiver. Met de 8-kanaals mixer is het geluid ideaal af te stellen en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een ipod, laptop, cd-speler of andere bron aan te sluiten. Het is mogelijk om de set uit te breiden met extra apparatuur zoals diverse modellen (draadloze)microfoons en cd-spelers. Ook het aansluiten van eigen afspeelapparatuur is eenvoudig mogelijk. Zo is een kabeltje voor het aansluiten van een ipod / laptop bij te leveren.

Deze presentatie set is geschikt voor een publiek tot ongeveer 100/150 personen. Wij hebben ook een spraakset PRO B en C beschikbaar, deze sets zijn geschikt tot 100/200 personen.

Spraakset PRO D, bestaande uit:

  • 6x Fullrange EV/GAE speaker (250 Watt/250 Watt) op statief met ingebouwde versterker
  • 1x Sennheiser EW100G2/G3 draadloze handheld microfoon met onvanger
  • 1x 8 kanaals mixer (6x mono, 2x stereo, aux, fx)
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook