Blacklight_tl_buizen_01
Vergroten

Blacklight TL-buizen

€ 15,- incl. btw | per dag € 12,40 excl. btw | per dag

Blacklight armatuur (UV-lamp) met twee UV TL-buizen. Het apparaat kan eenvoudig in het stopcontact gestoken worden en behoeft geen verdere bediening.

Krachtig blacklight effect om witte vlakken te laten oplichten en een mysterieuze sfeer te creeren. Leuk voor kinderfeesten, Halloween, maar ook voor personeelsfeesten.

Een ander type blacklight / UV-lamp met gasontladingslamp is ook te huur. Onderstaand de link om deze te huren.

Blacklight TL buizen, bestaande uit:

  • 1x Blacklight armatuur met 2x tl uv buis
  • Benodigde bekabeling

Regelmatig verhuren wij de blacklights voor glow-in-the-dark sport evenementen. Indien uw sporthal goed volledig verduisterd is dan volstaan 4 LED blacklights per speelveld (basketbal / volleybal / badminton) om een leuk glow in the dark sport event te kunnen faciliteren. Wij adviseren daarvoor dus de LED blacklights i.p.v. de blacklight TL-buizen.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook