Floorspot_set_(8)_01
Vergroten

Floorspotset (8)

€ 40,- incl. btw | per dag € 33,06 excl. btw | per dag

De par-56 floorspots (ook wel bekend als uplight en groundspot) zijn uitstekend geschikt voor het uitlichten van zalen of bijvoorbeeld gevels van een gebouw om zo sfeer te maken met licht. Ook het belichten van wanden, glaspartijen en pilaren is goed mogelijk met deze vloerspots en geeft een sfeervol effect. De spots zijn in vrijwel alle kleuren leverbaar. Voor het mooiste resultaat adviseren wij het gebruik van één of twee kleuren.

De spots zijn ook zeer geschikt om producten op een beurs te verlichten of als eyecatcher bij een winkelopening. De groundspots zijn ook (beperkt) buiten te gebruiken voor bijvoorbeeld het uitlichten van een deuropening, gevel of bomenrij.

Floorspotset (8), bestaande uit:

  • 4x Floorspot (par56 spot, 300 Watt) op beugel
  • Kleurenfilter naar keuze
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook