Aircone_LED_01
Vergroten

Aircone LED

€ 25,- incl. btw | per dag € 20,66 excl. btw | per dag

Deze prachtige LED Aircone is uitermate geschikt voor het sfeervol verlichten van een feestzaal. De LED aircone kan zowel stand-alone als op dmx werken. Deze zuil kan per stuk of per vier besteld worden. Zie onderstaande link voor de set van 4 stuks met een DMX LED controller. De LED aircones hebben een ingebouwd lichtprogramma, vaste kleuren en DMX-aansturing. Plug-and-Play dus!

De hoogte van de cone is 2,50 meter.

In de voet van de cone zijn RGB LED-lampen geplaatst die alle mogelijke kleuren kunnen weergeven. De zuilen zijn opblaasbaar en dus zeer compact te vervoeren.

Leverbaar als piramide of zuil.

Toepassing: plaatsing achter DJ, band of andere artiest voor een sfeervolle verlichting. Ook uitstekend geschikt voor het verder 'aankleden' van de feestzaal.

Aircone LED, bestaande uit:

  • 1x Aircone LED 2,5m
  • Benodigde bekabeling

Afmetingen bij vervoer (indicatie):

  • 1x Item 52 x 52 x 28 cm (l x b x h)

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook