DJ_Booth_LED_01
Vergroten

DJ booth LED

€ 90,- incl. btw | per dag € 74,38 excl. btw | per dag

LED DJ meubel / LED DJ booth huren voor uw feest? Deze toffe LED DJ Booth is leverbaar met of zonde complete DJ-set. De LED DJ-booth is RGB te dimmen in twee gelijke delen (tegels). Dit kan met interne dimmer of via externe DMX aansturing. Daarmee is dit LED DJ Meubel volledig op te nemen in de lichtshow; maar werkt hij ook perfect stand alone. De DMX adressen van beide LED tegels zijn apart instelbaar (3 kanaals).

Plaug and Play DJ meubel met gave LED effecten. De LED booth heeft een zeer strakke afwerking en staat dus perfect op bijvoorbeeld een lounge feest/borrel. Bent u op zoek naar een strakke, sjieke LED booth voor uw DJ? Dan is dit LED DJ meubel perfect geschikt voor uw gelegenheid of event.

Het werkvlak is groot genoeg voor vrijwel iedere DJ-set (Pioneersets). De zijkanten zijn afgerokt in zwart en in de LED DJ-booth is werklicht ingebouwd. Extra apparatuur nodig? Naast deze booth leveren wij ook complete podia, hippe lichtsets, Pioneer DJ gear en professionele speakersets. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Dit artikel wordt uitsluitend door ons bezorgd en geïnstalleerd.

DJ booth LED, bestaande uit:

  • 1x LED DJ - Meubel/LED DJ-Booth (afmeting: 120 x 60 x 120 cm. l x b x h)

Specificaties:

  • 2x RGB LED tegel. Elke tegel apart in te stellen / eigen DMX adressering

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook