Laser_RGB_Galactic_01
Vergroten

Laser RGB - galactic

€ 20,- incl. btw | per dag € 16,53 excl. btw | per dag

Deze RGB-laser is zowel programmeerbaar als stand-alone te gebruiken. De laser bevat rode, groene en blauwe lasers waardoor diverse te produceren zijn door het apparaat. Zie onderstaand linkje van de sterren laser als leuk alternatief.

Stand-alone kan de laser bewegen op muziek en automatische programma's afspelen. Met een aansturing door een DMX-recorder of een aansturingstafel zijn de mogelijkheden uitgebreider. Met de DMX-recorder speelt u indrukwekkende shows af waardoor de laser beter tot zijn recht komt. Met de aansturingstafel zijn de mogelijkheden onbeperkt en zijn alle functionaliteiten van de laser optimaal te benutten. Ook de aansturingstafel is voorgeprogrammeerd met enkele beamshows.

Neem bij het gebruik van lasers wel altijd de veiligheidsvoorschriften die voor lasershows gelden in acht.

Voor een optimaal effect adviseren wij het gebruik van een rookmachine. De stralen van deze krachtige laser worden dan nog beter zichtbaar waardoor de laser maximaal tot zijn recht komt.

Laser RGB - galactica, bestaande uit:

  • 1x Laser RGB RGB-300
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook