Lichteffect_LED_01
Vergroten

Lichteffect LED

€ 10,- incl. btw | per dag € 8,26 excl. btw | per dag

Dit LED lichteffect reageert op de muziek of kan op een vaste stand gezet worden waardoor een actieve bediening niet nodig is. Het LED lichteffect beschikt over verschillende vormen, kleuren en standen wat verschillende combinaties mogelijk maakt.

Om het effect van het lichteffect compleet te maken is het ideaal om er een rookmachine bij te huren. Zo worden de lichtstralen extra zichtbaar zodat het lichteffect extra spectaculair is. De lamp wordt geleverd met een g-haak zodat deze makkelijk op te hangen is. We hebben ook meerdere lichteffecten aan een lichtbalk met statief te huur. Zie daarvoor het kopje kant-en-klate lichtsets.

Diverse LED lichteffecten beschikbaar:
- Moonflower
- Dazzle
- Pinball
- Mushroom
- Super mushroom

Lichteffect LED bestaande uit:

  • 1x Lichteffect LED
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook