Sterrendoek_LED_01
Vergroten

Sterrendoek LED

€ 60,- incl. btw | per dag € 49,59 excl. btw | per dag

Dit LED sterrendoek is ideaal geschikt als decor achter een podium, DJ, band of andere artiest. Daarnaast is het ook zeer geschikt om een 'lelijke' muur weg te werken of om tunnels en sterrenhemels te creeen.

De LED sterrenwand kan gemakkelijk op een stopcontact worden aangesloten en heeft diverse programma's. De LEDs lichten om beurten op, maar kunnen ook gedimd worden. Door de honderden helderwitte LEDs ontstaat een prachtig schouwspel. Het LED-sterrendoek wordt aangestuurd met een kleine controller. Deze heeft een aantal vaste programma's en kan dus makkelijk stand-alone fungeren of 100% volledig aan staan.

Voor een meerprijs van € 10,00 incl. BTW kan het LED-sterrendoek met een DMX controller worden aangestuurd. Met deze controller zijn er naast vaste standen ook functies mogelijk zoals fade, looplicht en stroboscoop effecten.

Het sterrendoek kan makkelijk in bijvoorbeeld een truss worden gemonteerd en wordt geleverd met klemmen. Geen ophangmogelijkheden? Maak dan gebrui van ons LED sterrendoek met ophangsysteem.

Het LED-sterrendoek wordt uitsluitend geleverd inclusief montage op de gebruikslocatie. Zo heeft u geen omkijken naar het plaatsen en weer opruimen van het doek. De prijzen hiervoor zijn onderstaand weergegeven. 

Sterrendoek LED, bestaande uit:

  • Ongeveer 6 meter breed en 3 meter hoog met bijna 200 witte LED lichtjes
  • LED controller
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook