Sterrendoek_LED_met_ophangsysteem_01
Vergroten

Sterrendoek LED met ophangsysteem

€ 90,- incl. btw | per dag € 74,38 excl. btw | per dag

Dit LED sterrendoek met ophangsysteem is ideaal geschikt als decor achter een act zoals bijvoorbeeld een DJ, artiesten of een coverband. Daarnaast is het ook zeer geschikt om een 'ongewenste' achtergrond aan het zicht te ontnemen. Je kan er ook sterrenhemels of bijvoorbeeld een lichttunnl mee maken.

De LED sterrenwand kan gemakkelijk op een stopcontact worden aangesloten en heeft diverse programma's. De LEDs lichten om beurten op, maar kunnen ook gedimd worden. Door de honderden helderwitte LEDs ontstaat een prachtig schouwspel. Het LED-sterrendoek wordt aangestuurd met een kleine controller. Deze heeft een aantal vaste programma's en kan dus makkelijk stand-alone fungeren of 100% volledig aan staan.

Voor een meerprijs van € 10,00 incl. BTW kan het LED-sterrendoek met een DMX controller worden aangestuurd. Met deze controller zijn er naast vaste standen ook functies mogelijk zoals fade, looplicht en stroboscoop effecten.

Beschikking over een truss of andere ophangmogelijkheid? Boek dan ons Sterrendoek LED zonder ophangsysteem.

De precieze maat kan gekozen worden. De maximale grootte van het sterrendoek LED is 6m breed en 3m hoog. Door het flexibele ophangsysteem kan ook een kleiner oppervlak gemaakt worden. Kleinst mogelijke maat: ongeveer 2,5m breed bij 2,20m hoog. Zo is het sterrendoek LED aan elke ruimte aan te passen. Het is zelfs mogelijk om een kleine hoek te maken. 

Het LED-sterrendoek wordt uitsluitend geleverd inclusief montage op de gebruikslocatie. Zo heeft u geen omkijken naar het plaatsen en weer opruimen van het doek. De prijzen hiervoor zijn onderstaand weergegeven. 

Sterrendoek LED met ophangsysteem, bestaande uit:

  • Ongeveer 6 meter breed en 3 meter hoog met bijna 200 witte LED lichtjes
  • Ophangsysteem van staanders (3) en liggers (2). Flexibel.
  • LED controller
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook