volgspot_01
Vergroten

Volgspot

€ 60,- incl. btw | per dag € 49,59 excl. btw | per dag

Deze 75 watt LED volgspot is ideaal voor het uitlichten van artiesten, performers en sprekers. De volgspot geeft een strakke dimbare lichtbundel met een lichtsterkte van 1600 lumen. Naast de standaard kleur van koud wit is de volgspot op zeven extra kleuren in te stellen; oranje, cyaan, rood, groen, magenta, geel en blauw.

De volgspot bevat een LED menu display met bedieningstoetsen om de gewenste kleur in te stellen, de felheid te dimmen en de strobe en blackout functies te bedienen. De iris en zoom functie zijn handmatig in te stellen op spot, hiermee is altijd de perfecte lichtbundel te creëren om uw artiest of spreker in de spotlight te zetten.

Deze volgspot is ideaal geschikt voor in het theater of bijvoorbeeld theater voorstellingen op school.

Volgspot, bestaande uit:

  • 1x Showtech LED Followspot 75W
  • 1x Manfrotto Art 070V statief
  • 1x Kist volgspot + statief: 114cm lang, 57cm breed, 39cm hoog + wielen van ongeveer 15 cm.
  • Benodigde bekabeling

 

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook