Theaterspot_LED_op_statief_01
Vergroten

Theaterspot LED op statief

€ 25,- incl. btw | per dag € 20,66 excl. btw | per dag

Showtec Performer LED 60 theaterspot op statief. Deze spot met barndoor is ideaal als frontlicht geschikt voor het verlichten van bijvoorbeeld toneelstukken, musicals, podia, bands, dj's ed. En ook zeer geschikt voor een productpresentatie. De compacte spot kan met het statief makkelijk in de ruimte geplaatst worden (ook leverbaar met g-haak en safety-kabel).

Deze profielspot wordt geleverd inclusief een handige dimmer en 10m stroomkabel zodat de gewenste lichtsterkte altijd ingesteld kan worden.

De spots kunnen ook in grotere aantallen geleverd worden. Op die manier zijn ook grotere podia en dergelijke goed te verlichten. Deze kunnen los op een statief of bijvoorbeeld in een truss geplaatst worden.

Het is niet mogelijk om dit product bij ons af te halen. Dit product wordt uitsluitend door ons op locatie bezorgd en geïnstalleerd.

Theaterspot LED op statief, bestaande uit:

  • 1x LED theaterspot Showtec Performer 60 LED
  • 1x Statief (minimale hoogte 165cm, maximale hoogte 320cm)
  • 1x 1-Kan. dimmer
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook