Theater_spot_op_statief_01
Vergroten

Theaterspot op statief

€ 20,- incl. btw | per dag € 16,53 excl. btw | per dag

Fresnel / theater spot op statief. Deze spot is ideaal geschikt als frontlicht voor het verlichten van bijvoorbeeld toneelstukken, musicals, podia, bands, dj's ed. En ook zeer geschikt voor een productpresentatie. De compacte spot kan met het statief makkelijk in de ruimte geplaatst worden (ook leverbaar met g-haak en safety-kabel).

Met behulp van de metalen plaatjes kan de spot goed worden afgesteld en gericht om alleen het gewenste deel te belichten. De fresnel spot is standaard voorzien van een leverfilter (Pale Gold Lee 152) zodat deze een mooi warm licht geeft. Andere kleuren zijn uiteraard ook leverbaar.

Deze theater spot wordt geleverd inclusief een handige dimmer en 10m stroomkabel zodat de gewenste lichtsterkte altijd ingesteld kan worden.

De spots kunnen ook in grotere aantallen geleverd worden. Op die manier zijn ook grotere podia en dergelijke goed te verlichten.

Deze kunnen los op een statief of bijvoorbeeld in een truss geplaatst worden.

Theaterspot op statief, bestaande uit:

  • 1x Fresnel theaterspot (500W)
  • 1x Statief (minimale hoogte 165cm, maximale hoogte 320cm)
  • 1x 1-Kan. dimmer
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook