Titan_Mobile_01
Vergroten

Licht Regie Desk PRO

€ 180,- incl. btw | per dag € 148,76 excl. btw | per dag

De basis van deze kant-en-klare licht regie desk PRO is de Avolites Titan Mobile Console. Deze beschikt over uitgebreide mogelijkheden voor licht aansturing. 

De desk is voorzien van de Avolites Titan Mobile Console i.c.m. een uittrekbaar touchscreen die weer gekoppeld is aan een pijlsnelle laptop. Middels deze combinatie is een zeer professionele lichtshow te realiseren. Zo kunnen er diverse voorgeprogrammeerde shows worden afgespeeld, maar kun je on the fly ook elementen aanpassen om een maximale beleving te creëren tussen en licht en geluid!

Door de vier universes zijn er 4x 512 DMX adressen beschikbaar. Hierdoor zijn zeer grote lichtshows te bedienen.

De licht apparatuur is kant en klaar ingebouwd in een stevige flightcase. Het materiaal is zeer compact weggewerkt zodat de ruimte die de case inneemt, beperkt blijft. Daarbij is rekening gehouden met de technicus die de materialen bedient. Door het design is er voor hem alle ruimte en comfort om in een juiste houding de apparatuur te bedienen.

In de flightcase is naast bovenstaande apparatuur tevens een DMX booster/distibutor ingebouwd met daaronder de stroomverdeling. Op de ingebouwde Powerbrite is continue goed af te lezen of er niet teveel gevraagd wordt van het stroomnetwerk. Zowel Voltage als Amperage zijn ten alle tijden duidelijk afleesbaar.

Als back up voor de lichtsturing is er ook nog een DMX recorder ingebouwd. Mocht het systeem toch een keer vast lopen, kan er gekozen worden uit diverse presets waardoor de lichtshow door kan lopen. Hier is keuze uit een rustige sfeer verlichting die stapsgewijs op kan lopen naar een dynamiek die past bij een feest dat op zijn hoogte punt is. Kortom, voor elke situatie is er een back up plan.

Het is niet mogelijk om dit product bij Geluid Licht Huren af te halen, dit product wordt altijd door ons op de gewenste locatie bezorgd en bediend door een technicus.

Licht Regie Desk, bestaande uit:

  • 1x Avolites Titan Mobile Console
  • 1x Laptop (i75, SSD)
  • 1x Touchscreen
  • 1x Samson Powerbrite Pro10
  • 1x Starville DMX Recorder
  • 1x DMX Booster / Distributor

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook