Noodverlichting_bordje_01
Vergroten

Noodverlichting bordje

€ 27,50 incl. btw | per dag € 22,73 excl. btw | per dag

Bordje om een nooduitgang aan te duiden. Dit bordje is verlicht en dient als noodverlichting voor het aangeven van nooduitgangen. Bij deze nooduitgang verlichting worden twee kettinkjes met haken geleverd voor het makkelijk ophangen aan bijvoorbeeld truss of pipe en drape. Het bordje maakt gebruik van een stroomaansluiting om licht te geven. Daarnaast werkt hij op een accu die zorgt dat de verlichting blijft branden bij stroom uitval. De accu moet even opladen dus sluit de verlichting tijdig aan voor aanvang van het evenement.

Deze nooduitgang bordjes lenen zich uitstekend bij het plaatsen van pipe and drape systemen in ruimtes. De bordjes kunnen ook in een truss constructie gemonteerd worden.

Noodverlichting bordje, bestaande uit:

  • 1x Noodverlichting bordje met ingebouwde accu (verlichting blijft tijdelijk aan bij stroomuitval)
  • 1x Voedingskabel 2 meter
  • 2x Ophangketting met haak 2 meter

Sluit de noodverlichting ruim voor aanvang aan zodat de accu tijdig kan opladen zodat bij stroomuitval de accu lang genoeg stroom levert om de bordjes lang genoeg te laten branden. 

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook