Podium_trap_01
Vergroten

Podium trap

€ 10,- incl. btw | per dag € 8,26 excl. btw | per dag

De podiumtrap kan gebruikt worden om een makkelijk en veilige toegang naar het podium te maken. Maak het uw sprekers, artiesten makkelijk doordat zij via de trap het podium kunnen bereiken. Geen ongemakkelijke hoge opstapjes die bovenal zeer onveilig kunnen zijn. De podium trappen van Geluid Licht Huren kan aan alle kanten van het podium bevestigd worden. Geschikt voor podia van vanaf 40cm hoog. Uiteraard zijn hogere podium trappen ook beschikbaar, we kunnen deze leveren tot een podiumhoogte van 1m.

De prijs per trede is €  10,- incl. BTW. Bij een podium van 40cm hoog heeft u twee treden nodig. De prijs is dan dus €  20,- incl. BTW. Voor een podium trap die geschikt is voor een podiumhoogte van 60cm, betaalt u €  30,- incl. BTW. Enz. Enz. 

De trap is netjes afgewerkt met zwarte afrok zodat deze goed passend is bij het podium en een nette uitstraling heeft. De podium trap is voorzien van een antislip laag en kan desgewenst worden voorzien van witte tape zodat de trap ook in het donker goed begaanbaar is.

De podium trap is ook leverbaar met een trap leuning. Per trede kunt u een trap leuning huren. Het werkt dan hetzelfde als bij de tredes: u betaalt € 10,- incl. BTW per trap leuning. De trap leuning kan aan één zijde van de podium trap gemonteerd worden. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden en toepassingen.

Podiumtrap, bestaande uit:

  • 1x Podiumtrap (zwart/gerokt)

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook