Beursstand_carre_01
Vergroten

Beursstand carré

€ 235,- incl. btw | per dag € 194,21 excl. btw | per dag

Beursstand in de vorm van een carré. Standaard heeft deze beursstand een afmeting van 6 bij 3 meter. Het carré wordt met motortakels aan een bestaande constructie gehesen. We passen de vorm graag aan aan uw specifieke wensen. U kunt de gewenste maten doorgeven en wij voorzien u dan graag van een passende offerte.

De beursstand kan makkelijk worden voorzien van extra materialen zoals tv-schermenspeakers en/of verlichting. Ook kunt u de stand inrichten met een podiumvloertegelsbackdrop of sfeerverlichting. Samen met u ontwerpen we graag een passend totaalconcept. Uiteraard zorgen wij vervolgens voor de complete op- en afbouw en eventuele bediening tijdens het event.

Niet precies de gewenste vorm? We breiden de stand graag uit met extra trussmaterialen voor banners etc. Zie daarvoor ook ons complete overzicht of laat uw ideeën weten.

Beursstand banner, bestaande uit:

  • 1x Beursstand carré (6x3m)
  • 4x (hand/motor) takel

Specificaties

  • Prolyte X30D truss

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook