Beursstand_hele_kooi_01
Vergroten

Beursstand hele kooi

€ 240,- incl. btw | per dag € 198,35 excl. btw | per dag

Beursstand in de vorm van een hele kooi. Standaard heeft deze beursstand een afmeting van 6 bij 6 meter (3,5 meter hoog). We passen deze echter graag aan aan uw wensen. U kunt de gewenste maten doorgeven en wij voorzien u dan graag van een passende offerte.

De beursstand kan makkelijk worden voorzien van extra materialen zoals tv-schermen, speakers en/of verlichting. Ook kunt u de stand inrichten met een podium, vloertegels, backdrop of sfeerverlichting. Samen met u ontwerpen we graag een passend totaalconcept. Uiteraard zorgen wij vervolgens voor de complete op- en afbouw en eventuele bediening tijdens het event.

Niet precies de gewenste vorm? We breiden de stand graag uit met extra trussmaterialen voor banners etc. Zie daarvoor ook ons complete overzicht of laat uw ideeën weten.

Beursstand hele kooi, bestaande uit:

  • 1x Beursstand hele kooi (6x6x3,5m)

Specificaties

  • Prolyte X30D truss
  • Kooi voorzien van baseplates

  • Onze beursstands zijn 'modulair' opgebouwd van Prolyte X30D truss. Dat betekent dat deze heel makkelijk uit te breiden zijn met extra 'bouwstukken'. Door de makkelijke maten is het dus heel eenvoudig om een aanpassing te maken. Wij adviseren u daar graag verder over. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.
  • Houd rekening met de binnen- en buitenmaten van de truss. Standaard heeft deze een dikte van 5cm. Bij het maken van banners adviseren wij u graag over de precieze maten. Houd daarbij rekening mee de lengte van de elastieken die nodig zijn om de banner op te spannen.
  • Gaat u andere materialen in de truss hangen? Houd dan rekening met de gewichten. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de sterkte en daarmee veiligheid. Wij voorzien u graag van advies.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook