Trusskooi_6x6_01
Vergroten

Truss kooi div. afmetingen

€ 0,- incl. btw | per dag € 0,- excl. btw | per dag

Op zoek naar een truss constructie met een specifieke maat? Wij leveren u graag een maatwerk product.

Truss kooi/carré constructie, ideaal om verlichting of spandoeken in te plaatsen voor feesten, disco’s en evenementen. Ideaal voor het makkelijk monteren van showeffecten, fourbars ledblinders xl etc. Maar bijvoorbeeld ook voor het monteren voor tv's en led schermen.

Onze truss kooien worden aan de onderzijde standaard voorzien van een baseplate. Dit verdeelt het gewicht op de vloer, beschermt de truss uiteinden en laat geen indrukken achter na gebruik.

Andere maat nodig? Neem contact met ons op voor een offerte op maat of kijk bij onze andere standaardmaten

Het is niet mogelijk om deze truss-kooi bij Geluid Licht Huren af te halen, deze wordt altijd door ons op de gewenste locatie bezorgd en geïnstalleerd en na afloop van het evenement of feest weer opgehaald.

Truss kooi div. afmetingen, bestaande uit:

  • Diverse maten Prolyte X30D (driehoek) truss

Technische specificaties:

  • Prolye X30D truss

  • Voorzie alle materialen die u in de truss hangt altijd van een safetykabel. Deze worden standaard meegeleverd bij onze producten.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook