Bellenblaasmachine_01
Vergroten

Bellenblaasmachine

€ 20,- incl. btw | per dag € 16,53 excl. btw | per dag

Dit bellenblaas apparaat is een 'hit' op ieder feest! Voor een trouwerij (50-150 personen) adviseren wij het gebruik van 2 bellenblaasmachines.

Ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een kinderfeest of ceremonie. Ook als eye-catcher bij bijvoorbeeld een winkelopening te gebruiken.

Het apparaat wordt standaard geleverd zonder bubble vloeistof. De bellenblaasdvloeistof kan bijgekocht worden in flessen van 1 liter en 5 liter. De kosten hiervoor zijn € 7,50 incl. BTW per 1 liter fles en € 30,- incl. BTW per fles van 5 liter. De machine verbruikt ongeveer 1 liter vloeistof per 40 minuten. Ongeopende flessen kunnen worden geretourneerd en worden gecrediteerd.

Bellenblaasmachine, bestaande uit:

  • 1x Bellenblaasmachine (bubble machine)
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook