Bellenblaasmachine_XL_01
Vergroten

Bellenblaasmachine XL

€ 30,- incl. btw | per dag € 24,79 excl. btw | per dag

Deze machine is de grote broer van de gewone bellenblaasmachine. Ook dit bellenblaas apparaat is een 'hit' op ieder feest! Zeer goed te gebruiken bij een trouwerij of huwelijks ceremonie. Ook zeer geschikt voor een kinderfeest. De bellenblaasmachine XL levert niet alleen meer output dan een normale bubblemachine, ook de bellen zijn groter.

Het apparaat wordt standaard geleverd zonder bellenblaasvloeistof. Het verbruik van de bellenblaasmachine is ongeveer 1 liter per 10 minuten continu werken. Wij verkopen flessen vloeistof van 1 liter voor € 7,50 incl. BTW per stuk en van 5 liter voor € 30,- incl. BTW. Ongeopende flessen kunnen worden geretourneerd en worden gecrediteerd.

Bellenblaasmachine XL, bestaande uit:

  • 1x Bellenblaasmachine XL (Bubble machine)
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook