Confetti kanon 01
Vergroten

Confetti kanon

€ 40,- incl. btw | per dag € 33,06 excl. btw | per dag

Spectaculair effect dat uitermate geschikt is om uw evenemten op vrolijk te kleuren met een flinke lading confetti. De confetti vliegt met een flinke knal de lucht in en zorgt daardoor altijd voor een spectculair effect dat uw gasten zeker zullen waarderen. Deze confetti shooters zijn uitermate geschikt voor winkelopeningen, bruiloften, presentaties of andere zakelijke evenmenten.

De set is geschikt tot ongeveer 50 personen, bij een groter event raden wij een grotere set confetti shooters aan.

Met de bijgeleverde controller en bekabeling heeft u perfecte controlle over het exacte moment van lanceren. Met een simpele druk op de knop schiet u de confetti precies op het juiste moment de lucht in.

Het confetti kanon (E-shot) wordt standaard geleverd met een stevige zwarte baseplate zodat de confetti shooter heel makkelijk (bijvoorbeeld op de hoek van een podium) geplaatst kan worden. Ook is er een trussclamp meegeleverd zodat u de E-shot makkelijk in een truss kunt monteren. De confetti shooter wordt standaard geleverd inclusief safetykabels.

Huur een rode lanceerknop en plaats deze op het podium om het geheel verder aan te kleden. Het is niet mogelijk om de lanceerknop op de controller aan te sluiten, het afschieten zal dus door iemand 'backstage' moeten gebeuren. 

We leveren het confetti kanon standaard zonder lading. De confetti ladingen/vullingen zijn eenvoudig bij te bestellen via onderstaande producten. We leveren diverse soorten lading, zo maken we onderscheid tussen 50 cm en 80 cm ladingen en leveren we verschillende types (confetti en streamers), kleuren en materialen (metallic en papier). Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

We leveren ook grotere sets met meer kanonnen. Zie hier overzicht.

Confetti kanon, bestaande uit:

  • 1x Confetti kanon met vloerplaat of g-haak voor montage in truss
  • 1x Controller
  • Benodigde bekabeling

Afmetingen bij vervoer (indicatie):

  • 1x Item 84 x 38 x 49 cm (l x b x h)
  • 1x Item 54 x 45 x 23 cm (l x b x h)
  • 1x Item 43 x 25 x 20 cm (l x b x h)

  • Let op: Dit special effect is spectaculair maar dient daarmee ook met voorzichtigheid gebruikt en bediend te worden. 
  • Neem altijd alle veiligheidsregels in acht bij het plaatsen en gebruiken van dit effect.
  • Plaats de streamer bij voorkeur op een vrij podium of in een truss boven de zaal. Houd altijd rekening met de 'schotrichting'.
  • Richt nooit direct op mensen

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook