Confetti kanon set (2) 01
Vergroten

Confetti kanon set (2)

€ 65,- incl. btw | per dag € 53,72 excl. btw | per dag

Cool special effect Confetti shooters! Knal de confetti de lucht in en vermaak daarmee uw gasten. Succes verzekerd! Deze confetti shot set bestaat uit twee confetti shots en een eenvoudig bedienbare controller om de confetti af te schieten. De benodigde bekabeling is inbegrepen. 

De confetti shots zijn uitgerust met een stevige metalen baseplate zodat de E-shots makkelijk, op bijvoorbeeld, de hoeken van het podium geplaatst kunnen worden. Plaats de confetti shooters uit elkaar zodat de confetti van meerdere kanten komt. Ook triggerclamps zijn inbegrepen zodat u de confetti shots eenvoudig in een truss op-naast-boven het podium kunt monteren. Met de bijgeleverde controller kunt u de confetti streamers afschieten. Er kan daarbij gekozen worden voor tegelijk afschieten, of juist achterelkaar. De controller laat zich eenvoudig aansluiten en bedienen. De controller beschikt over een veiligheidsknop die ongewenst afschieten voorkomt.

De set is los te huur, maar kan ook door ons worden bezorgd en geïnstalleerd op een door u gewenste locatie. Daarbij kunnen wij de confetti shots ook bedienen. U heeft dan geen omkijken meer naar zowel de installatie als afschieten op het juiste moment.

De set is geschikt tot ongeveer 100 personen, bij grotere groepen raden wij deze confetti set aan. Nog grotere set nodig? Wij leveren ook maatwerk en informeren u graag over de mogelijkheden.

Huur een rode lanceerknop en plaats deze op het podium om het geheel verder aan te kleden. Het is niet mogelijk om de lanceerknop op de controller aan te sluiten, het afschieten zal dus door iemand 'backstage' moeten gebeuren. 

We leveren het confetti kanon standaard zonder lading. De confetti shooter ladingen/vullingen zijn eenvoudig bij te bestellen via onderstaande producten of deze link. We leveren diverse soorten lading, zo maken we onderscheid tussen 50 cm en 80 cm ladingen en leveren we verschillende types (confetti en streamers), kleuren en materialen (metallic en papier). Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Nog meer materialen nodig? U kunt de set eenvoudig uitbreiden met bijvoorbeeld een compleet podium en/of professionele spraakset.

Confetti kanon set (2), bestaande uit:

  • 2x Confetti kanon met vloerplaat of g-haak voor montage in truss
  • 1x Controller
  • Benodigde bekabeling

Afmetingen bij vervoer (indicatie):

  • 1x Item 84 x 38 x 49 cm (l x b x h)
  • 1x Item 54 x 45 x 23 cm (l x b x h)
  • 1x Item 43 x 25 x 20 cm (l x b x h)

  • Let op: Dit special effect is spectaculair maar dient daarmee ook met voorzichtigheid gebruikt en bediend te worden. 
  • Neem altijd alle veiligheidsregels in acht bij het plaatsen en gebruiken van dit effect.
  • Plaats de streamer bij voorkeur op een vrij podium of in een truss boven de zaal. Houd altijd rekening met de 'schotrichting'.
  • Richt nooit direct op mensen

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook