Fazer_01
Vergroten

Fazer

€ 20,- incl. btw | per dag € 16,53 excl. btw | per dag

Met de Antari Z-300 fazer kan de feestzaal continue van mooi egaal verdeelde rook voorzien worden. Hierdoor worden lichteffecten / lichtstralen beter zichtbaar.

De fazer is een rookmachine met ingebouwde ventilator. Door de ingebouwde ventilator wordt de geproduceerde rook direct ver de ruimte in geblazen waardoor deze direct egaal verdeeld wordt. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de fazer nauwkeurig worden afgesteld. Deze is voorzien voor een timer-functie zodat het apparaat de hele avond zonder omkijken kan werken.

De intensiteit, duur en tussenperiode kan met de afstandsbediening traploos worden ingesteld. Uiteraard is de afstandsbediening ook voorzien van een knop om de ruimte direct van extra rook te voorzien. perfecte controle dus.

De fazer wordt geleverd met een volle tank met 1L speciale rookvloeistof. Extra vloeistof kan tegen meerprijs geleverd worden. Een fles van 1 liter kost € 10,- incl. BTW en een fles van 5 liter kost € 40,- incl. BTW.

Fazer, bestaande uit:

  • 1x Fazer (Antari Z-300)
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook