Rookmachine_01
Vergroten

Rookmachine

€ 10,- incl. btw | per dag € 8,26 excl. btw | per dag

Onze rookmachines wordt altijd geleverd met een volle tank speciale rookvloeistof.

De rookmachines zijn ook voor kleinere ruimtes geschikt. Wij hebben rookmachines beschikbaar voor feesten tussen de 10 - 100 personen. Ook rookmachines met een grotere capaciteit zijn leverbaar, zie hiervoor 'Rookmachine XL'.

De mistmachines zorgt voor een betere zichtbaarheid van de lichteffecten ed. De gekleurde stralen van de verschillende lichteffecten zijn dan veel beter zichtbaar. Hierdoor wordt het echte disco-gevoel bereikt. Een absolute must voor ieder feest!

Rookmachines kunnen ook gebruikt worden voor het opsporen van lekkages van allerlei aard. Variërend van een lek in een auto, leidingsysteem tot tochtproblemen en tocht in gevels.

De rookmachines zijn, middels een kleine afstandsbediening, makkelijk te bedienen. De hoeveelheid rook die gespoten wordt kan daarmee nauwkeurig geregeld worden.

Onze rookmachines worden geleverd met een volle tank vloeistof. Extra vloeistof kan tegen meerprijs geleverd worden. Een fles van 1 liter kost € 10,- incl. BTW en een fles van 5 liter kost € 40,- incl. BTW.

Rookmachine, bestaande uit:

  • 1x Rookmachine
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook