Rookmachine_XL_01
Vergroten

Rookmachine XL

€ 20,- incl. btw | per dag € 16,53 excl. btw | per dag

Onze rookmachines wordt altijd geleverd met een volle tank speciale rookvloeistof.

De rookmachine XL is uitstekend geschikt voor feesten vanaf ongeveer 50 personen. Daarnaast heeft de rookmachine XL de eigenschap bijna nooit te stoppen met rook produceren om opnieuw op te warmen in tegenstelling tot de normale rookmachine.

De mistmachine zorgt voor een betere zichtbaarheid van de lichteffecten ed. Hierdoor wordt het echte disco-gevoel bereikt. De rookmachine XL is geschikt voor feesten tussen de 50 - 300 personen.

Rookmachines kunnen ook gebruikt worden voor het opsporen van lekkages van allerlei aard. Variërend van een lek in een auto, leidingsysteem tot tochtproblemen en tocht in gevels.

Met een bijgeleverde afstandsbediening kan de hoeveelheid gespoten rook nauwkeurig geregeld worden.

Onze rookmachines worden geleverd met een volle tank vloeistof. Extra vloeistof kan tegen meerprijs geleverd worden. Een fles
van 1 liter kost € 10,- incl. BTW en een fles van 5 liter kost € 40,- incl. BTW.

Rookmachine XL, bestaande uit:

  • 1x Rookmachine XL
  • Benodigde bekabeling

Gebruik een rookmachine voor het opsporen en detecteren van o.a. toch, lekkages, waterlekkages, tochtlekkages, lekkages van autorubbers en allerlei andere lekkages en tochtproblemen. Deze tip krijgen wij van diverse klanten die de rookmachines met succes voor deze toepassing van detecteren en oplossen vna deze problemen inzetten.

Rookmachines worden ook veel gebruikt bij brandoefeningen. Het uitvoeren van een verplichte jaarlijkse brandoefening is het beste met gebruik van nep rook. Deze nep rook / mist kan door onze rookmachines / mist machines gegenereerd worden. Deze mistgeneratoren hebben genoeg capaciteit om een vergaderruimte volledig vol met rook te zetten.

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook