Verticale rookmachine 01
Vergroten

Verticale rookmachine

€ 30,- incl. btw | per dag € 24,79 excl. btw | per dag

Zeer spectaculair effect dat perfect geschikt is voor plaatsing op en rondom het podium, bijvoorbeeld naast een band of DJ. Creeer spectaculaire effecten vanaf het podium met deze American DJ Fog Fury Jett verticale rookmachine. Met een krachtige stoot spuit deze rookmachine een strakke rookpluim verticaal de lucht in tot wel 7m. De ring van felle gekleurde LED verlichting (RGBA) schijnt op de rookpluim wat een bijzonder effect creeert.

De ADJ Fury Jett verticale rookmachine kan bediend worden met een meegeleverde draadloze afstandsbediening maar beschikt ook over DMX aansluitingen. Daarmee dus ook eenvoudig op de te nemen in een lichtshow.

De Fury Jett kan zowel verticaal als horizontaal gebruikt worden.

Perfect als klein alternatief voor CO2 jett effecten.

Onze rookmachines worden geleverd met een volle tank vloeistof. Extra vloeistof kan tegen meerprijs geleverd worden. Een fles van 1 liter kost € 15,- incl. BTW en een fles van 5 liter kost € 65,- incl. BTW.

Verticale rookmachine, bestaande uit:

  • 1x Verticale rookmachine met LED
  • Benodigde bekabeling

Installatieservice check

Berekenen Meer informatie

Deze apparatuur laten bezorgen en installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Geluid Licht Huren levert alle gehuurde licht- en geluid apparatuur door heel Nederland, maar met name in Zuid-Holland (Rotterdam, Delft, Den Haag). Voor een kleine meerprijs wordt de licht en/of geluid apparatuur bezorgd, geïnstalleerd, getest en na afloop weer opgehaald.

Meer informatie

Anderen bekeken en huurden ook